🎾 Væddemålstips for tennis i dag

Der spilles mange tenniskampe året rundt med daglige turneringsmøder hos ATP, WTA eller ITF. Når man ønsker at placere et væddemål på disse tenniskampe, giver statistikker og tidligere resultater en bedre forståelse af det potentielle resultat for dagens møde. eBonuskode.dk tilbyder gratis forudsigelser for daglige tenniskampe baseret på statistiske data leveret af en af ​​de største hjemmesider i branchen - TennisStats247. Tjek nedenfor for tips om tenniskampe, der spilles i dag - markederne 12 og over/under 22,5 er dækket.

Væddemålstip M15 Villa Maria - ITF Mænd - Single (Argentina)
StartTenniskampBettingtips
14:00Mariano Kestelboim vs Facundo Mena
Væddemålstip Rio De Janeiro - ATP - Single (Brasilien)
StartTenniskampBettingtips
20:30Sebastian Baez vs Mariano Navone
Væddemålstip M25 Trento - ITF Mænd - Single (Italien)
StartTenniskampBettingtips
09:30Daniel Masur vs Giovanni Oradini
Væddemålstip W15 Manacor 2 (Spain) - ITF Kvinder - Single (Mallorca)
StartTenniskampBettingtips
10:00Marie Weckerle vs Wilda Hennemann Caijsa
Væddemålstip M15 Villena - ITF Mænd - Single (Spanien)
StartTenniskampBettingtips
09:00Diego Fernandez Flores vs Alejo Sanchez Quilez
Væddemålstip M15 Monastir 8 - ITF Mænd - Single (Tunesien)
StartTenniskampBettingtips
08:30Federico Cina vs Matej Dodig
Væddemålstip W15 Monastir 6 - ITF Kvinder - Single (Tunesien)
StartTenniskampBettingtips
08:30Tereza Valentova vs Audrey Albie
Væddemålstip M25 Naples - ITF Mænd - Single (USA)
StartTenniskampBettingtips
16:00Andres Andrade vs Dmitry Popko

Forudsigelser for dagens kampe i tennis tilbydes i samarbejde med TennisStats247. Husk, at disse gratis væddemålstips ikke er garanterede. Hvis du satser på tennis kampe ved hjælp af disse tip, anerkender du, at du forstår risikoen ved sportsvæddemål. Vi anbefaler kraftigt, at du også foretager din egen analyse for hver kamp, ​​du ønsker at satse på. Satsning på tenniskampe ved hjælp af ovenstående tips bør udføres for hvert enkelt spil og må ikke bruges til optagelse i kombinerede væddemål. Mens akkumulerede æddemål kan vise et højere afkast, er risikoen også langt højere.

Ovennævnte tennisforudsigelser dækker de mest populære væddemålsmuligheder for tenniskampe: 12 (vinder) markedet og over/under 22,5 kampe; der er flere muligheder for at væddemålsforudsigelser på tenniskampe. Blandt disse markeder har vi også præcis scoring (sæt-scoring), tie-breaks, sæt vinder (spilleren, som vil vinde et bestemt sæt), sæt (antal spillede sæt).

Hvor kan man spille på tennis

Når det drejer sig om tennis, kan kunderne vælge mellem adskillige muligheder for at satse på tenniskampe; vi har både gadebutikker og online væddemålsalternativer. Det er hver kundes valgmulighed, hvor og hvordan man skal satse. Satsning i gadebutikker leveres med en række fordele, som når man er på vej hjem eller den sociale del i de steder, hvor kunderne også kan få en plads og se live sport eller tage en drink med andre spillere. På den anden side har online spillemuligheder på sport også nogle fordele sammenlignet med faste butikker: Registreringsbonus, højere odds sammenlignet med spilbutikker (mange gange på grund af deres optimerede operationer), mange flere væddemålsmarkeder, 24/7 adgang til væddemålskontoen, tilgængelighed fra pc, bærbar computer eller endda fra smartphone, historik for væddemål eller muligheden for at sætte grænser. Valg af en online bookmaker bør følge nogle enkle regler: Vælg et reguleret online spillested i dit opholdsland, se efter brugeranmeldelser og se, hvad andre mennesker synes om det valgte mærke. Se afsnittet over online hjemmesider for væddemål for en liste over anbefalede online væddemålsbureauer.